Logo
Potřebujete poradit? Zavolejte.
(Po-Pá 8:30-17:00)
0 ks
za 0 Kč
Jsem tak prázdný... Naplňte mě nejkrásnějšími dekoracemi!
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Newsletter

Nahlédněte s námi do světa designu a nechte se každý týden inspirovat.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Benast s.r.o., se sídlem Přítoky 45, 284 01, IČ 24165514, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 184730, pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.laalmara.cz (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Inspirujte se našimi nápady

Velikonoční dekorace na stůl. Vyrobte ji s námi z obyčejného plata od vajec!
05.04.2021
Velikonoční dekorace na stůl. Vyrobte ji s námi z obyčejného plata od vajec!
Velikonoční výzdoba vás nemusí stát velké peníze. V dnešním návodu si ukážeme, že vystačíte s obyčejným platem od vajec, přírodním materiálem a různým... číst celé
5 snadných kroků, jak naučit děti milovat školní svačiny.
22.03.2019
5 snadných kroků, jak naučit děti milovat školní svačiny.
Taky vás už dohnaly povinnosti pravidelné přípravy svačin do dětských batůžků? Jak zpříjemnit dětem školní svačinové přestávky a jak je motivovat k pr... číst celé
Milujete přírodní materiály? Tyhle doplňky pro bydlení musíte mít!
11.01.2019
Milujete přírodní materiály? Tyhle doplňky pro bydlení musíte mít!
Dřevo, proutí nebo banánové listí. Přírodní materiály nikdy nevyjdou z módy! Jaké kousky budou slušet vašemu domovu? Nahlédněte do následujícího článk... číst celé
4. díl: 50 tipů na vánoční dárky. Jak rozzářit dětské oči.
14.12.2018
4. díl: 50 tipů na vánoční dárky. Jak rozzářit dětské oči.
Vánoce jsou především o dětech, jejich těšení na Ježíška a nepřekonatelné radosti pod vánočním stromečkem. Nebaví vás už klasické hračky a chcete děti... číst celé
Newsletter
Nahlédněte s námi do světa designu a nechte se každý týden inspirovat.
Důležité informace
  • Veškeré zboží skladem
  • Odesíláme nejpozději do 2 pracovních dnů
  • Kvalitní a originální zboží
  • Pravidelná nabídka novinek
  • Individuální přistup k zákazníkovi
  • Garance vrácení peněz
  • Balíček pošleme za 65 Kč
  • Doprava nad 1.500 Kč ZDARMA
  • Zasíláme na Slovensko
  • Slevové akce
  • Online podpora

Naše hodnocení obchodu na Heureka.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Copyright © 2011-2021 Designed by La Almara
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.