Logo
Potřebujete poradit? Zavolejte.
(Po-Pá 8:30-17:00)
0 ks
za 0 Kč
Jsem tak prázdný... Naplňte mě nejkrásnějšími dekoracemi!
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu La Almara
Newsletter

Nahlédněte s námi do světa designu a nechte se každý týden inspirovat.

Ochrana osobních údajů e-shopu La Almara
  1. Společnost Benast s.r.o., se sídlem Přítoky 45, 284 01, IČ 24165514, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 184730, pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.laalmara.cz (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) je správcem osobních údajů ve smyslu ZOOÚ a je vedena v registru Úřadu pro ochranu osobních údajů pod registračním číslem 00056340. Správce zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno společností Benast s.r.o., tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • přepravní společnost PPL CZ s.r.o., IČ: 25194798, se sídlem Říčany – Jažlovice, K Borovému 99, PSČ 251 01.
    • Česká pošta, s.p., Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1.
    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice.
    • Poskytovatel platební brány ThePay.cz, s.r.o., Masarykovo náměstí 102/65, 586 01, Jihlava.
    • Softwarová společnost STORMWARE s.r.o., Za Prachárnou 4962/45, 586 01 Jihlava.
    • Provozovatel služby Seznam Zboží.cz, obchodní společnost Seznam.cz, a.s., Radlická 3294/10, Praha 5, PSČ 150 00.
    • Společnost Smartsupp.com, s.r.o, Milady Horákové 13, 602 00 Brno.
    • Provozovatel služby Sklik, obchodní společnost Seznam.cz, a.s., Radlická 3294/10, Praha 5, PSČ 150 00.
    • Provozovatel služby Heureka Shopping s.r.o., Karolinská 650/1, 186 00 Praha 8 – Karlín. Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese laalmara@laalmara.cz.

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.laalmara.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče ZDE, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • Poskytovatelem služby Smartemailing, provozované společností SmartSelling a.s., se sídlem Netroufalky 797/5, 625 00 Brno, IČ: 29210372
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

 

 

Kontaktní adresa: Benast s.r.o., Přítoky 45, 284 01

Telefon: +420 775 076 699

E-mail: laalmara@laalmara.cz

 

V Kutné Hoře dne 20.5.2018

Inspirujte se našimi nápady

Velikonoční dekorace na stůl. Vyrobte ji s námi z obyčejného plata od vajec!
05.04.2021
Velikonoční dekorace na stůl. Vyrobte ji s námi z obyčejného plata od vajec!
Velikonoční výzdoba vás nemusí stát velké peníze. V dnešním návodu si ukážeme, že vystačíte s obyčejným platem od vajec, přírodním materiálem a různým... číst celé
5 snadných kroků, jak naučit děti milovat školní svačiny.
22.03.2019
5 snadných kroků, jak naučit děti milovat školní svačiny.
Taky vás už dohnaly povinnosti pravidelné přípravy svačin do dětských batůžků? Jak zpříjemnit dětem školní svačinové přestávky a jak je motivovat k pr... číst celé
Milujete přírodní materiály? Tyhle doplňky pro bydlení musíte mít!
11.01.2019
Milujete přírodní materiály? Tyhle doplňky pro bydlení musíte mít!
Dřevo, proutí nebo banánové listí. Přírodní materiály nikdy nevyjdou z módy! Jaké kousky budou slušet vašemu domovu? Nahlédněte do následujícího článk... číst celé
4. díl: 50 tipů na vánoční dárky. Jak rozzářit dětské oči.
14.12.2018
4. díl: 50 tipů na vánoční dárky. Jak rozzářit dětské oči.
Vánoce jsou především o dětech, jejich těšení na Ježíška a nepřekonatelné radosti pod vánočním stromečkem. Nebaví vás už klasické hračky a chcete děti... číst celé
Newsletter
Nahlédněte s námi do světa designu a nechte se každý týden inspirovat.
Důležité informace
  • Veškeré zboží skladem
  • Odesíláme nejpozději do 2 pracovních dnů
  • Kvalitní a originální zboží
  • Pravidelná nabídka novinek
  • Individuální přistup k zákazníkovi
  • Garance vrácení peněz
  • Balíček pošleme za 65 Kč
  • Doprava nad 1.500 Kč ZDARMA
  • Zasíláme na Slovensko
  • Slevové akce
  • Online podpora

Naše hodnocení obchodu na Heureka.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Copyright © 2011-2021 Designed by La Almara
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.