Logo
Potřebujete poradit? Zavolejte.
(Po-Pá 8:30-17:00)
0 ks
za 0 Kč
Jsem tak prázdný... Naplňte mě nejkrásnějšími dekoracemi!
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Newsletter

Nahlédněte s námi do světa designu a nechte se každý týden inspirovat.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Benast s.r.o., se sídlem Přítoky 45, 284 01, IČ 24165514, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 184730, pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.laalmara.cz (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • jméno a příjmení.
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice.
    • Poskytovatel softwaru Smartemailing, provozovaným společností SmartSelling a.s., se sídlem Netroufalky 797/5, 625 00 Brno.
    • Marketingová agentura eVisions Advertising s.r.o., se sídlem Jankovcova 1587/8A, Praha 7 – Holešovice, 170 00.
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Inspirujte se našimi nápady

Velikonoční dekorace na stůl. Vyrobte ji s námi z obyčejného plata od vajec!
05.04.2021
Velikonoční dekorace na stůl. Vyrobte ji s námi z obyčejného plata od vajec!
Velikonoční výzdoba vás nemusí stát velké peníze. V dnešním návodu si ukážeme, že vystačíte s obyčejným platem od vajec, přírodním materiálem a různým... číst celé
5 snadných kroků, jak naučit děti milovat školní svačiny.
22.03.2019
5 snadných kroků, jak naučit děti milovat školní svačiny.
Taky vás už dohnaly povinnosti pravidelné přípravy svačin do dětských batůžků? Jak zpříjemnit dětem školní svačinové přestávky a jak je motivovat k pr... číst celé
Milujete přírodní materiály? Tyhle doplňky pro bydlení musíte mít!
11.01.2019
Milujete přírodní materiály? Tyhle doplňky pro bydlení musíte mít!
Dřevo, proutí nebo banánové listí. Přírodní materiály nikdy nevyjdou z módy! Jaké kousky budou slušet vašemu domovu? Nahlédněte do následujícího článk... číst celé
4. díl: 50 tipů na vánoční dárky. Jak rozzářit dětské oči.
14.12.2018
4. díl: 50 tipů na vánoční dárky. Jak rozzářit dětské oči.
Vánoce jsou především o dětech, jejich těšení na Ježíška a nepřekonatelné radosti pod vánočním stromečkem. Nebaví vás už klasické hračky a chcete děti... číst celé
Newsletter
Nahlédněte s námi do světa designu a nechte se každý týden inspirovat.
Důležité informace
  • Veškeré zboží skladem
  • Odesíláme nejpozději do 2 pracovních dnů
  • Kvalitní a originální zboží
  • Pravidelná nabídka novinek
  • Individuální přistup k zákazníkovi
  • Garance vrácení peněz
  • Balíček pošleme za 65 Kč
  • Doprava nad 1.500 Kč ZDARMA
  • Zasíláme na Slovensko
  • Slevové akce
  • Online podpora

Naše hodnocení obchodu na Heureka.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Copyright © 2011-2021 Designed by La Almara
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.