Logo
Potřebujete poradit? Zavolejte.
(Po-Pá 8:30-17:00)
0 ks
za 0 Kč
Jsem tak prázdný... Naplňte mě nejkrásnějšími dekoracemi!
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Newsletter

Nahlédněte s námi do světa designu a nechte se každý týden inspirovat.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Benast s.r.o., se sídlem Přítoky 45, 284 01, IČ 24165514, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 184730, pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.laalmara.cz (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • jméno a příjmení.
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice.
    • Poskytovatel softwaru Smartemailing, provozovaným společností SmartSelling a.s., se sídlem Netroufalky 797/5, 625 00 Brno.
    • Marketingová agentura eVisions Advertising s.r.o., se sídlem Jankovcova 1587/8A, Praha 7 – Holešovice, 170 00.
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Inspirujte se našimi nápady

Hruškové recepty od oblíbených českých foodblogerek. Zachutnají vám oba!
04.11.2022
Hruškové recepty od oblíbených českých foodblogerek. Zachutnají vám oba!
Máme radost, že si naše keramické zapékací mísy od Isabelle Rose Home zamilovaly i oblíbené české foodblogerky. Tentokrát pro vás připravily dva senza... číst celé
5 snadných kroků, jak naučit děti milovat školní svačiny.
22.04.2022
5 snadných kroků, jak naučit děti milovat školní svačiny.
Taky vás už dohnaly povinnosti pravidelné přípravy svačin do dětských batůžků? Jak zpříjemnit dětem školní svačinové přestávky a jak je motivovat k pr... číst celé
Velikonoční dekorace na stůl. Vyrobte ji s námi z obyčejného plata od vajec!
05.04.2022
Velikonoční dekorace na stůl. Vyrobte ji s námi z obyčejného plata od vajec!
Velikonoční výzdoba vás nemusí stát velké peníze. V dnešním návodu si ukážeme, že vystačíte s obyčejným platem od vajec, přírodním materiálem a různým... číst celé
4. díl: 50 tipů na vánoční dárky. Jak rozzářit dětské oči.
14.12.2021
4. díl: 50 tipů na vánoční dárky. Jak rozzářit dětské oči.
Vánoce jsou především o dětech, jejich těšení na Ježíška a nepřekonatelné radosti pod vánočním stromečkem. Nebaví vás už klasické hračky a chcete děti... číst celé
Newsletter
Nahlédněte s námi do světa designu a nechte se každý týden inspirovat.
Důležité informace
  • Veškeré zboží skladem
  • Odesíláme nejpozději do 2 pracovních dnů
  • Kvalitní a originální zboží
  • Pravidelná nabídka novinek
  • Individuální přistup k zákazníkovi
  • Garance vrácení peněz
  • Balíček pošleme za 65 Kč
  • Doprava nad 1.500 Kč ZDARMA
  • Zasíláme na Slovensko
  • Slevové akce
  • Online podpora

Naše hodnocení obchodu na Heureka.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Copyright © 2011-2021 Designed by La Almara
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz